top of page

Collages zijn een kunstvorm waarbij ik verschillende materialen, zoals papier, foto’s en stickers, op een ondergrond plak. Zo maak ik een nieuw beeld met een eigen verhaal en sfeer.

Ik gebruik allerlei soorten papier, zoals tijdschriften, kranten, boeken, posters en kaarten. Ik knip, scheur, plak en combineer ze tot een origineel geheel. Ik voeg ook foto’s toe, die ik zelf maak of vind op internet. Soms gebruik ik ook stickers, die ik koop of zelf maak. Ik vind het heerlijk om collages te maken, omdat ik zo mijn fantasie en gevoel kan uiten. Ik laat me inspireren door de wereld om me heen, maar ook door mijn eigen dromen en gedachten.

 

Mijn collages zijn origineel en uniek, want ik maak ze helemaal zelf, zonder gebruik te maken van bestaande sjablonen of voorbeelden. Ik werk ook niet met een vast plan, maar laat me leiden door mijn intuïtie en creativiteit. Ik experimenteer graag met verschillende stijlen, kleuren, vormen en thema’s. Elke collage is een verrassing, zowel voor mij als voor de kijker.

Mijn collages zijn ook te koop op Saatchiart, een online platform waar kunstenaars hun werk kunnen verkopen. Daar kun je mijn portfolio bekijken en eventueel een collage bestellen. Ik maak ook collages in opdracht, als je een speciaal verzoek hebt. Ik hoop dat je mijn collages net zo leuk vindt als ik! 😊

bottom of page